avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort pronuntat , copilul ramas la tată . Alocatia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort pronuntat , copilul ramas la tată . Alocatia venea pe ...

Divort pronuntat , copilul ramas la tată . Alocatia venea pe numele mamei , pe adresa unde a locuit in timpul casatoriei . Acum ca si-a schimbat numele si adresa ce trebuie facut ca alocatia sa vina in numele tatalui , adresa ramand evident aceeasi .
Cel mai recent răspuns: cristy1110 , utilizator 14:00, 17 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti cu hotararea judecatoreasca legalizata la platitorul alocatiei si solicitati schimbarea numelui si adresei pe care sa fie trimisa in viitor.
Solicitați Agenției de Plăți și Inspecție Socială virarea alocației în contul tatălui.
Asa a fost . Am rezolvat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere alinaionascu alinaionascu buna dimineata am nevoie de ajutor am fost casatorita in urma cu 5 ani am divortat anul acesta dar in timpul casatoriei am ramas insarcinata su actualul ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie newmanq newmanq Nu stiu daca postez in categoria corecta dar nu am gasit una mai potrivita decat aceasta. Am o intrebare, pot sa imi schimb numele de familie pe care la purtat ... (vezi toată discuția)
Dupa divort potate pastra copilul numele meu de fata ? cheran_z cheran_z dupa divort poate pastra minorul numele meu de dupa divort si in dreptul tatalui sa fie trecut numele concubinului ? si dupa ce ai transcriu certificatul ... (vezi toată discuția)