avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... majorare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

majorare salariu

Codul CAEN al societatii unde sunt administrator este 4120 ,as dori sa stiu daca ma incadrez la majorarea salariului la 3000 lei.
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 7 Ianuarie 2019
Da, se incadreaza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o firma care activeaza in domeniul constructiilor ... cora.construct cora.construct Buna ziua : am o firma care activeaza in domeniul constructiilor , cod CAEN 4120 . Societatea nu se incadreaza la facilitatile fiscale potrivit art 50 alin 5 ... (vezi toată discuția)
Salariu minim in constructii LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua ! Va supun atentiei urmatoarea situatie. O societate comerciala de constructii, CAEN 4120, realizeaza peste 80% din cifra de afaceri in domeniul ... (vezi toată discuția)
Majorarea salariului minim in cadrul constructiilor Monimoni28 Monimoni28 Buna ziua... O societate cu codul caen de 4322 si desfasiara 80% din activitati in cadrul instalatiilor sanitare si de aer conditionat si 20% in cadrul ... (vezi toată discuția)