avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrerupere CIC, primire salarii compensatorii si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrerupere CIC, primire salarii compensatorii si reintrare in cic

Se inchide firma. Se dau salarii compensatorii. Angajatele care sunt in crestere si ingrijire copil sunt chemate sa faca cerere de revenire la munca pentru a primi salariile compensatorii, apoi se incheie contractul de comun acord si fac cerere de reintrare in cic. Intrebarea este: Daca isi dau demisia mai pot reintra in cic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 7 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti reintra oricand in CCC pana la implinirea varstei de 2 ani de catre copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere cu plati compensatorii in timpul concediului de maternitate ruxamail ruxamail Lucrez la firma X, sunt in concediu de maternitate din martie 2009. In martie 2010, mi s-a propus reintoarcerea la serviciu dar am refuzat oferta si a fost ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu pentru creºtere copilului în vârstã de pânã la 2 ani. chrisbia30 chrisbia30 Bună ziua, Am tot căutat pe internet despre problema care o voi expune mai jos dar am găsit ceva vag sau păreri contradictorii. Un salariat a intrat în ... (vezi toată discuția)
Inchidere carte munca in cic + salarii compensatorii din cauza lichidare firma stressy stressy Buna seara, Am o problema si as avea nevoie de sfatul unei persoane avizate; dc cineva ma poate ajuta as aprecia foarte mult acest lucru. Eu sunt in concediu ... (vezi toată discuția)