avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot intra in posesia casei in care stau?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot intra in posesia casei in care stau?

Buna ziua ,
Imi puteti spune va rog cum pot intra in posesia casei in care stau?
Eu , fratele meu si mama detinem impreuna casa ......in urma succesiunii dupa tatal meu.
Ce modalitati exista pentru a deveni eu proprietar deplin(singur-100%)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:56, 7 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactati un avocat,ii dati in judecata, solicitati partajul si atribuirea imobilului in lotul dvs, cu obligatia de a achita mamei si fratelui sulte.
Sau, daca mama si fratele sunt de acord, puteti incheia la notar un contract de donatie sau de vanzare cumparare pentru cotele lor.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate, uzucapiune stefan009 stefan009 Bună ziua! Am o nelămurire. Stau momentan în casa părinților mei de 22 de ani, și am acte doar pe jumătate din casă. În toți acești ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren amphora amphora Dupa 1990, mama si fratele ei au primit prin retrocedare terenul agricol predat de bunicul meu statului, iar titlul de proprietate s-a emis cu bunicul autor, ... (vezi toată discuția)
Succesiuni nedezbătute de zeci de ani: pot invoca moștenitorii uzucapiunea? Simona Ciobanu Simona Ciobanu Bună ziua, Bunica mea deține ca și coproprietar împreună cu mama ei și un frate un teren+casă începând cu anul 1985 după ce au dezbătut succesiunea ... (vezi toată discuția)