avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna seara, va rog am 25 de zile de concediu de odihna neefectuat din anul 2017, trebuie sa il efectuez pana in data de 30 iunie 2018 si cele 25 de zile de concediu neefectuat din anul 2018 pana la ce data trebuie sa il efectuez?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:42, 8 Ianuarie 2019
Nu este corect , legea prevede obligatia angajatorului de a va acorda CO aferent anului 2017 pana la 01.07.2019 , respectiv pana la 01.07.2020 pentru anul 2018...

Dreptul la concediu de odihna anual platit este garantat tuturor salariatilor si nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntari sau limitari (art. 144 din Codul muncii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu de odihna neefectuate anterior concediului de crestere copil Din 18.03.2019 sunt in concediu pentru crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani, respectiv pana in 04.01.2021. Mi-au ramas zile de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu impus de angajator sau compensare Cassy90 Cassy90 Buna ziua! firma la care lucrez ne-a anuntat ca putem fi compensati pentru concediul neefectual pe anul acesta.. A devenit legala aceasta optiune?? Cat timp nu ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat nic131 nic131 Buna ziua! As dori sa stiu daca un rest de concediu din 2015, poate fi bagat la plata la incetarea cim, in anul 2018, si dupa cat timp se prescrie concediul de ... (vezi toată discuția)