Acum 10 ani am facut un ctr v/c ptr gars matusii cu uzufruct viager ptr ea, fara intretinere cu obligatia verbala sa o ajut oricand va avea nevoie. am ajutat-o si ingrijit-o in toti acesti ani desi mie f f greu caci intree timp a facut dementa senila care s-a agravat ptr ca bea si nu ii pot da tratamentul de dementa. datorita bauturii a cazut recent in casa si si-a fracturat soldul e internata ptr operatie, merg zilnic la spital.
acum dupa 10 ani au aparut doi nepoti de la o sora si un frate morti de multi ani care se dau f ingrijorati de starea ei, vin la spit si spun ca sunt familia desi si noi suntem nepoti din partea sotului ei decedat si ma ignora , sunt f agresivi. Ei nu stiu ce act am eu, probabil cred ca am ctr de intretinere etc.
As vrea sa-mi spuna si mie cineva daca pot sa-mi anuleze ctractul de v/c de acum 10 ani???
notarul de atunci ne-a solicitat si un certif medico legal de la iml care sa ateste c e in deplinatatea functiilor mintale - ceea si am si facut si era ok atunci.
Mostenire
teomihai
matusa mea fara mostenitori directi ( sot, copii.nepoti) mi-a lasat prin testament la notar bunurile ei mie in calitate de nepot de sora.Pot fratii/nepotii de ... (vezi toată discuția)