avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie

In urma procesului de divort am obtinut custodia totala a copilului. Pt a iesi cu copilul din tara am nevoie de semnatura sotiei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:34, 17 Noiembrie 2009
Nu aveti nevoie de acordul sotiei.Trebuie doar sa aveti la dumneavoastra hotararea definitiva si irevocabila prin care vi s-a incredintat copilul.
Aveti nevoie de hotararea prin care vi s-a incredintat minorul,legalizata cu mentiunea definitiva si irevocabila.
daca calatoriti intr-un stat membru al UE aveti nevoie doar de hotararea judecatoreasca, definitiva si irevocabila prin care vi s-a incredintat minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din tara minor daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna ziua ,as avea o intrebare : sunt divortata din 2010 si am o fetita de 7 ani si jumatate ; la divort fetita mi-a fost incredintata prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca de divort Simona28 Simona28 Buna ziua, ma numesc Simona, sunt din Timisoara si as vrea daca se poat sa ma lamuriti intr-o problema:sunt divortata de 1 an si 4 luni, fetita mea are 6 ani ... (vezi toată discuția)
Conditii iesire din tara cu minor camy29 camy29 daca sunt divortata de sotul meu iar legea mia dat mie copilul pentru ca nu sa prezentat la divort pot iesi cu copilul din tara fara acordul lui? (vezi toată discuția)