avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exista posibilitatea unei promisiuni de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exista posibilitatea unei promisiuni de vanzare -cumparare a imobilelor cumparate cu legea 112?

buna ziua,
am cumparat in anul 2003 o casa in Sacalaz jud Timis de la Stat cu legea 112,as dori sa o schimb cu un apartament in Timisoara sau sa o pot vinde in vederea cumpararii unui apartament in Timisoara,va rog sa-mi raspundeti daca exista vreo posibilitate sa fac un schimb sau sa vand aceeasta casa sau trebuie neaparat sa mai astept inca 4 ani pana se vor implini cei 10 ani,deasemenea daca exista posibilitatea legala de a incheia o promisiune de V-C,deci nu am mostenit aceasta casa ...am cumparat-o cu legea 112,raspunsul dv e vital pt mine! multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cata_barb2002@yahoo.com , utilizator 13:02, 17 Noiembrie 2009
daca e cineva care poate sa-mi raspunda concret as fi foarte recunoscator,deci se poate face promisiune de vanzare-cumparare sau nu?exista vreo posibilitate sau ba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 112/1995 Adeea Adeea buna ziua. Am si eu o problema cam mare. Am un apartament nationalizat 112/1995 vrem sa-l cumparam ca apoi sa-l vindem sa ne mutam la curte. Legea in sine ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare-cumparare vivinka vivinka Buna ziua! Avem un proprietar al unui imobil cumparat prin Legea 112 / \'95 si o are in folosinta de 5 ani. Potrivit legii 112 el nu poate vinde casa timp ... (vezi toată discuția)
Locuinte legea 112 marghi marghi Buna seara.Sunt 10 apartamente intr-o curte.Toti au cumparat locuintele in baza legii 112,( acum exact 5 ani),noi neavând posibilitatea la vremea respectiva ... (vezi toată discuția)