avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumularea pensiei cu salariu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumularea pensiei cu salariu

Sunt pensionara din 2015 si pe baza de concurs m- am reangajat dupa 3 luni ,in sistemul medical.In 2019 se mai cumuleaza pensia cu salariu? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 9 Ianuarie 2019
Numai pensia de limita de varsta se poate cumula cu salariul.
Multumesc pentru raspuns! Am beneficiat de reducerea varstei de pensionare cu 10 ani.
In speta, puteti cumula pensia cu salariul, chiar daca vi s-a redus varsta de pensionare cu 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de pensionare persoanã cu handicap accentuat, cumul cu cim cj10hzl cj10hzl Daca o persoana incadrata cu grad accentuat de handicap a fost pensionata prin decizie privind acordarea pensiei pentru limita de varsta(pentru pers cu ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu angajat contractual institutie publica Dan_Oprea Dan_Oprea Buna ziua, am o intrebare legata de pensionarea unei femei ,angajat contractual - muncitor necalificat la o institutie publica, care a primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partial valentin6768 valentin6768 Sunt nascuta in 09.04.1965 am o vechime de 35 de ani din care 17 ani gr.1 cu 100% pot iesi la pensie anticipata partial fara penalizare si pot sa mai lucrez ... (vezi toată discuția)