avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Societate pe actiuni cu capital majoritar de stat in ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Societate pe actiuni cu capital majoritar de stat in parc industrial

Buna, in primul rand va doresc un an nou fericit si plin de succes!
Intrebarea mea este daca exista cadru legal ca o societate pe actiuni cu capital majoritar de stat si subordonat consiliului local, poate fi obligat sa participe la o licitatie pentru ocuparea unei spatiu in parcul industrial. Stiand ca daca nu va fi ocupat spatiile la parcul industrial pana martie banii pentru construirea parcului trebuie returnat catre U.E. si nu exista alt candidat. Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: A.Attila87 , utilizator 09:24, 14 Ianuarie 2019
Intrebarea este in privinta in care ,dupa cum stiu eu, in parcul industrial numai firmele care fac productie pot inchiria loc nu si care sunt pentru pentru servirea oamenilor adica firme care furnizeaza (se ocupa cu alimentarea de apa in cazul nostru), mai ales daca este in proprietatea primariei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere intre doua sc - necesar cod caen in statut nodismarius nodismarius In cazul in care Societatea X da in chirie un spatiu dintr-o caldire societatii Y, societatea X pentru a factura chiria lunara societatii Y are nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Platforma industriala anonim anonim du-te in siteul guvernului si poate acolo gasesti ceva (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare daleshd daleshd In anul 2007 am cumparat de la primarie un teren in vederea extinderii unui spatiu comercial al carui proprietar sunt . Licitatia s-a tinut in urma aprobarii ... (vezi toată discuția)