avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie si concediul medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie si concediul medical

Buna seara,
Momentan sunt revenita la munca de 3 luni si beneficiez de stimulentul de insertie.Astazi am avut un incident si a trebuit sa imi iau concediu medical.Medicul de familie mi-a spus ca dansa stie ca se sisteaza stimulentul din momentul eliberarii concediului medical.As vrea sa stiu cum stau lucrurile exact sa fiu pregatita sa raspund angajatorului.
Cel mai recent răspuns: Adivarlan , utilizator 15:00, 10 Iunie 2019
Ce v-a spus medicul de familie este adevarat.
As avea nevoie de partea din lege/Oug unde scrie acest lucru.Daca ma puteti indruma spre un aliniat din Oug unde scrie referitor la suspendarea stimulentului as fi recunoscatoare.
OUG 111/2010 - art.17

multumesc!

Cornel Vasile a scris:

OUG 111/2010 - art.17

Din lege reiese faptul ca se suspenda in cazul unu concediu de crestere copil, nici decum concediu medical ingrijire copil sau boala proprie. Daca nu citesc eu bine,va rog sa imi evidentiati exact alineatul. Sunt in aceeasi situatie momentan si vreau sa clarific treaba asta. Pe perioada concediului medical, exista venituri impozitabile.

Cornel Vasile a scris:

OUG 111/2010 - art.17

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ai p.f.a ? n-ai indemnizate de crestere copil? deepfry deepfry Sotia mea este angajata la o companie cu contract de munca. Compania, a platit la stat, tot ce trebuia pentru sotia mea. Acum trebuie sa nasca si sa ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Nutz21 Nutz21 Daca sunt in concediu medical cu boala obisnuita mi se sisteaza stimulentul de insertie? (vezi toată discuția)
Concediu cresterecopil/conventie civila paleolog paleolog Buna ziua! Sunt in concediu de crestere copil, daca ma angajez cu conventie civila, pierd indemnizatia de crestere copil? La fostul meu loc de munca postul ... (vezi toată discuția)