avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Voluntariat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Voluntariat

Se poate incheia un contract de voluntariat ca asistent medical in timp ce ma aflu in perioada de concediu pt cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani fara a pierde indemnizația?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 9 Ianuarie 2019
Da, se poate face asa ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere a copilului  In cazul in care eu intentionez sa activez pe perioada de concediu medical si de crestere copil in cadrul firmei pe care am infiintat-o ca asociat unic, mai ... (vezi toată discuția)
Concediu medical sau prenatal mirela 20 mirela 20 Buna seara, In urma cu 3 saptamani am devenit dinou mamica. Nu pot beneficia de indemnizatie crestere copil 0-2 ani deoarece in ultimile 12 luni am o ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului a soldatilor gradatilor voluntari florin79 florin79 buna ziua!va rog frumos poate ma lamuriti si pe mine sa stiu ce am de facut.am lucrat in M.A.P.N intre anii 2003 -2010 soldat gradat voluntar(SGV) in martie ... (vezi toată discuția)