avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Telekom

Buna ziua! Am fost azi la Telekom ca sa reziliez contractul cu ei deoarece nu sunt multumit de serviciile acestora si vreau sa schimb cu alta firma. Mi s-a spus de cei de acolo ca am contract nou pana in Decembrie 2020 incheiat cu ei in luna Decembrie 2018 si nu pot sa il reziliez decat daca platesc restul lunilor ramase pana la incheierea acestuia. M-au sunat atunci sa imi spuna daca vreau sa mi se adauge in oferta si "HBO" nu sa mi se prelungeasca contractul. Am acceptat partea cu HBO, dar nu as fi acceptat inoirea contractului. Nu m-a anuntat nimeni de nici o prelungiere a contractului. Se poate sa reziliez contractul cu ei fara sa platesc nimic?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:27, 9 Ianuarie 2019
Banuiesc ca acea convorbire a fost inregistrata...
Adresativa ANPC cu o plangere pentru prelungirea contractului fara acordul dvs. si, daca nu rezolvati nimic cu ei, va puteti adresa si instantei, ei vor trebui atunci sa demonstreze ca prelungirea contractului s-a facut cu acordul dvs. sau ca ati fost informat despre asta la acceptarea acelui nou serviciu.
Da, se poate!
Formulați o somație, personal sau prin avocat, invocând inclusiv art 10, 11 din OUG 34/2014!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract telekom Gabriela138 Gabriela138 Am avut un contract de 2 ani cu Telekom, care s-a incheiat pe data de 20 februarie. Pe data de 10 februarie, am primit factura la care aveam de plata un alt ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)
Problema upc GavrilescuSorin GavrilescuSorin Am renuntat la serviciile UPC ,aveam doar cablu analog,am fost la ei,am primit hartie de inregistrare,tot si mi s-a spus ca voi fi sunat de cineva pentru a ... (vezi toată discuția)