avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna 2018
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna 2018

Firma la care lucrez este firma de constructii si concediu aferent anului 2018 ni l a date incepand cu data de 24.12.2018, respective 20 zile lucratoare, trecand in anul 2019. Cand este legal sa luam banii aferenti acestor zile de concediu: in decembrie 2018; in ianuarie si februarie2019?
Cel mai recent răspuns: Adriana 1962 , utilizator 19:09, 9 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indemnizaţia de concediu de odihnă se plăteşte de către angajator cu cel puţin 5 zile lucrătoare înainte de plecarea în concediu. (art.150 alin.3 C.mun.)

In cazul in care nu s-a efectuat asa ceva, zilele de CO din decembrie vor figura la plata in luna ianuarie cand luati salariul pe decembrie , iar zilele de CO din ianuarie vor figura la plata in luna februarie cand luati salariul pe ianuarie .
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculează indemnizația ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu un sfat. Un angajat are 3 zile de concediu neefectuate din 2019 si 5 zile din 2020. Restul ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna în preaviz la patron ciorax ciorax Buna dimineata. În data de 16 Mi-am depus preavizul la locul de munca. Lucrez de aproape 4 luni. La patron. Mi s-a spus sa fac cerere de preaviz, si după ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna - mod de calcul adiaconu adiaconu Conform art. 150, alin. (2) din Codul muncii, \"Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale prevăzute la alin. (1) ... (vezi toată discuția)