avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o dilema. Daca am lucrat o zi de munca suplimentar si mi s-a dat liber dupa este normal sa nu primesc bon de masa pentru ziua in care am fost liber( precizez ca nu am luat bon de masa nici pentru ziua muncita suplimentar)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 9 Ianuarie 2019
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota somaj simulete simulete Bună ziua, Va rog sa ma lămuriți cu următoarea situație. Sunt administratorul propriei societăți, dar pana acum am lucrat pt o alta firma cu ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa vasile13 vasile13 Conform legii 142/1998 la articolul 5 alineat 2 "angajatorul distribuie, pe salariat, un numar de tichete de masa corespunzator numarului de zile lucratoare ... (vezi toată discuția)
Chestionar BogdanM88 BogdanM88 Chestionarul pentru constatarea obligativității de asigurare/eliberării de asigurare a muncitorilor sezonieri români, la rubrica ce confirmă dacă ... (vezi toată discuția)