avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociati ai unui srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociati ai unui srl

Daca imi deschis un magazin impreuna cu inca doi asociati ,si dorim ca doar unul dintre noi trei sa fie angajat nu este mai avantajos pentru noi ca firma,adica mai putini bani cheltuiti?..iar daca ceilalti doi nu sunt angajati pot ajuta la magazin,de exemplu sa aprovizioneze sau sa aranjeze marfa pe raft?
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:34, 10 Ianuarie 2019
Unul dintre cei trei asociati sa fie reprezentant si administrator al srl in actul de constituire al firmei iar ceilalti doi, daca vor sa se implice efectiv in activitatea curenta de vanzare, sa aiba contracte de munca si in actul de constituire raman doar simpli asociati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin de bloc petrache anisoara petrache anisoara magazinul este la parterul unui bloc mai am un magazin la citeva sute de metri de mine lam deschis in martie deja nu mai pot face fata financiar practic m--am ... (vezi toată discuția)
Cum transfer marfa ? mayer mayer Un srl ( magazin vanzari cu amanuntul) functioneaza intr-un spatiu in care are si magazia de depozitare marfuri aprovizionate Recent am deschis un punct de ... (vezi toată discuția)
Pretul de raft recomandat dumitry dumitry am un srl deschis cu haine achizitionez marfa de la mai multi distribuitori din tara cu unul dintre ei sunt in discutie. Va trimit acest citat pe care mi ... (vezi toată discuția)