avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna restant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna restant

Pe 25 octombrie 2018, m-am îmbolnăvit de cancer si mai aveam 15 zile de co pe anul respectiv. Ținând cont că pentru aceasta boala, concediul medical este intre 365 zile, până la 520 zile, as dori sa va intreb cum se procedează mi se plătesc zilele si daca da cand. Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 10 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai la incetarea c.i.m. vi se pot compensa in bani zilele de CO neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa concediu medical Liviu Soare Liviu Soare In urma operatiei de cancer am primit 365 zile de concediu medical cu posibilitatea prelungirii cu inca 180 de zile prin comisie medicala . Dupa aceste ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, Va rog, la data 05.05.2017, ia incetat contractul de munca, Mentionez ca institutia are sa-i plateasca 3 zile CO neefectuat din anul 2016, si ... (vezi toată discuția)
Plata concediu neefectuat in cazul demisiei rakula14 rakula14 Buna ziua, La multi ani! As vrea sa stiu daca am dreptul la plata concediului pe 2011 in cazul in care imi dau demisia azi. Mentionez ca anul fiscal ... (vezi toată discuția)