avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire concediu de creștere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire concediu de creștere a copilului

Buna seara as avea o nelămurire și dacă ați putea sa ma lămuriti.Sotul meu este pana in Septembrie anul curent in concediu de creștere a copilului ,Întrebarea mea este dacă se poate prelungi de la 2 la 3 ani concediul de creștere având jn vedere ca frățiorul mai mare este încadrat in grad grav de handicap ,Mulțumesc anticipat Cristina Trasca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 11 Ianuarie 2019
Nu se poate prelungi durata CCC , decat daca copilul este incadrat in grad de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap accentuat HRBP HRBP Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: La compania in care lucrez avem o angajata care a intrat in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil ruxandra-maria ruxandra-maria Buna seara! Spuneti-mi va rog, daca am dreptul sa prelungesc concediul de crestere copil, avand in vedere ca baietelul meu prezinta intoleranta la lactoza. ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)