avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... accident
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

accident

salut am o intrebare pe 11 decembrie am avut un accident rutier cu un motociclist motociclistul a decedat la fata loculului la o ora dupa accident eu am fost pe drumul principal cu limita de 60 mile el a venit din lateralul meu si in intersectie mi-a iesit in in fata nu am putut sa il evit .. am fost arestat pe motiv ca ma suspecteaza ca am consumat droguri la volan avand in vedere ca eu nu consum alcol nici droguri testul ADN si respiratie au fost negative dar din cauza socului nu am fost in stare sa il fac ca la carte asa ca m-au dus la sectie si mi-au luat probe de sange si m-au inchis dupa ce m-au eliberat mi-au dat o monstra de sange si mie si una lor .. dupa care pasaportul a fost retinut si am iesit pe conditia sa samnez de 3 ori pe saptamana si sa fiu pe data de 8 ianuari 19 la politie unde am fost arestat dupa care pe 7 m-au sunat si mi-au spus ca perioada sa prelungit pana pe 20 feb 19 .. ma puteti ajuta cu raspunsuri ideei ce pot sa face?!?!?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:47, 11 Ianuarie 2019
Buna ziua.
Banuiesc ca e vb. de U.S.A., nu?
Angajati un avocat de acolo...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu complicatii alin-rpz alin-rpz Buna ziua, Doresc sa va cer informatii in legagura cu un caz putin mai complicat, tipic romanesc. In urma cu 1 an si cateva luni masina mea a fost implicata ... (vezi toată discuția)
Accident neacordare de prioritate iliesraduionel iliesraduionel Buna ziua!am si eu o problema...destul de grava zic eu!am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu 2 victime!practic problema e urmatoarea!eram ... (vezi toată discuția)
Canabis la volan și deținere Andrei22121 Andrei22121 Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului și mi a fost găsit și ... (vezi toată discuția)