avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri Autoritatea Nationala pentru Restituirea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor

Va rog sa ne indrumati

Parinti mei au de incasat niste bani din partea Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor. Dupa cateva luni de asteptare, ei au primit, in aceasta saptamana, raportul de evaluare a valorii pe care urmeaza sa o primeasca. Care sunt pasi care trebuie urmati in continuare?Unde se depune acesta?
Va multumim.
Cel mai recent răspuns: dmonica , utilizator 08:01, 17 Noiembrie 2009
Procedura de urmat ar fi trebuit sa va fie comunicata de ANRP. Oricum transmiterea raportului de evaluare echivaleaza cu finalizarea procedurii administrative, astfel ca urmeaza sa va fie emisa decizia privind acordarea despagubirilor. Daca sunteti nemultumit, raportul de evaluare poate fi atacat doar o data cu decizia de solutionare la Curtea de Apel - sectia contencios administrativ si fiscal.
Si trebuie sa trimitem undeva acest raport, precum ca suntem deacord cu acesta?pentru a putea fi emisa decizia de acordare a despagubiri?Din pacate pasi de urmat nu au fost explicati nimanui.
Multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizii comisia centrala pentru stabilirea despagubirilor ContSters156394 ContSters156394 O persoana, reclamanta pentru obtinerea unor despagubiri in conditiile titlului VII din Legea 247/2005, a primit 3 decizii favorabile din partea Comisiei ... (vezi toată discuția)
Informatie ContSters137260 ContSters137260 Imi poate spune cineva la ce instanta trebuie sa depun o actiune avand ca obiect obligarea ANRP si a Statului Roman prin Ministerului Finantelor la plata ... (vezi toată discuția)
Contestare in justitie decizie anrp alex_mn alex_mn Buna seara. Dupa foarte multi ani de asteptare matusa mea a intrat in posesia deciziei ANRP prin care, in urma evaluarii facute de un evaluator, i se propun ... (vezi toată discuția)