avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt curent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt curent

Am cumparat o proprietate si am inceput renovarile. Cu aceasta ocazie am gasit o instalatie de furat curent din retea, inainte de contor. Proprietatea o am de trei-patru luni. Pot face sesizare acum, fara sa am probleme? Pt ca mi-e teama ca daca fac sesizare o sa mi se spuna ca eu am furat curent.
Cel mai recent răspuns: Nafets , utilizator 21:32, 18 Noiembrie 2009
Un sfat: anuntati furnizorul si explicati-i ca asa ati gasit instalatia si ca nu este "opera" dvs. In caz contrar, asa cum a spus si @GabrielaA, riscati mai tarziu sa fie descoperita aceasta modificare si sa raspundeti chiar penal- este furt - infractiune continua.
E o chestie ingropaata, o deviere inainte de contor. Contorul a fost schimbat cand am facut contractul pe numele meu. Eu am acoperit cu pavele suprafata. Prietenul meu spunea ca risc sa stau o vreme fara curent si cateva zile la mine acum e o durata ce nu o pot accepta.
Multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de curent in care electrica nu se implica sabin cj sabin cj Furt de energie electrica Am domiciliul într-o locuinţă foarte veche de două camere într-o curte cu mai multe familii. De mai multi ani sunt într-un ... (vezi toată discuția)
Fostii proprietari furau curent. bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ... ELEMONA ELEMONA Bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ieri am observat că la contoar firele care intră în el sunt inodate, (tăiate și ... (vezi toată discuția)
Branșare neautorizată la rețeaua electrică a blocului Oana-Dana Oana-Dana Bună seara, locuiesc într-un bloc P + 2 cu 3 scări, 18 apartamente, fără lift. Consumul de electricitate pentru iluminarea spațiului comun (cele trei ... (vezi toată discuția)