avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pe PV de contravenție întocmit în 9 ianuarie scrie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pe PV de contravenție întocmit în 9 ianuarie scrie anul 2018 în loc de 2019. Am vreo șansă de câștig în instanță cu motivul acesta?

Bună ziua, în data de 9 ianuarie 2019 am fost oprit de către un echipaj al politiei rutiere Iași pentru ca am fost surprins cu pistolul radar cu viteza de 84km/h pe zona cu 60km/h. Am primit amenda 3 puncte amenda. După ce am verificat din nou pv acasă am constatat ca agentul politiei a greșit pv trecând anul 2018....in rest a fost completat corect. Am vreo șansă să câștig în instanta anularea procesului verbal pe motivul întocmirii lui eronate? De ce anume am nevoie pt a deschide dosarul la judecătorie? Cum redactez cererea de chemare în judecata? Ma poate ajuta cineva în acest sens? Mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Reveniti cu detalii certe.

Succes !!!
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
Adrian Sulea, Consultant credite si finantari
Buna ziua !
As dori sa ma ajutati si pe mine cu o situatie!
Am fost oprit pe raza judetuli Ms de politia rutiera pt viteza ,am conststat ulterior ca pe PV.au gresit numarul masinii.
Oare am vre-o sansa la anularea PV?
Pentru motivul ăsta nu, în termeni juridici se cheamă eroare materială.

Miler Ioan a scris:

Buna ziua !
As dori sa ma ajutati si pe mine cu o situatie!
Am fost oprit pe raza judetuli Ms de politia rutiera pt viteza ,am conststat ulterior ca pe PV.au gresit numarul masinii.
Oare am vre-o sansa la anularea PV?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, poate fi considerata nulitate absoluta daca agentul ... mariustz mariustz Buna ziua, Poate fi considerata nulitate absoluta daca agentul a trecut o fapta ca s-a petrecut in \"zona peco Petrom\" iar aceasta s-a petrecut cu 120m in ... (vezi toată discuția)
Bună! am o întrebare. dacă am primit un proces verbal pe care ... Fiță 95 Fiță 95 Bună! Am o întrebare. Dacă am primit un proces verbal pe care mi s-a greșit numele de familie se poate anula? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Când poate fi anulat un proces verbal de contravenție încheiat de un agent al poliției rutiere? c0sminvl c0sminvl Buna seara,am si eu nevoie de cateva informatii: 1.Faptul ca agentul nu mi-a precizat si nu mi-a spus sa scriu sau sa nu scriu daca am mentiuni poate duce la ... (vezi toată discuția)