avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Pt a beneficia de indemnizație creștere copil trebuie sa fi avut lucrate 12 luni fără întrerupere ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 14 Ianuarie 2019
Aveti certificat de concediu postnatal?
Sigur . Am certificat de concediu postnatal . 42 zile
in acest caz, puteti depune actele pentru indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Flavia 2017 Flavia 2017 Buna ziua! Sunt insarcinata in 6 saptamani, urmand ca nasterea sa aiba loc la inceputul lunii mai 2018. Intrebarea ar fi daca pot obtine indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Condiții acordare indemnizație creștere copil buz_oianu buz_oianu Buna seara! În cazul în care perioada minima de cotizare de 12 luni din cele 24 anterioare nașterii, este formata din perioade fara continuitate ( cu ... (vezi toată discuția)
Voi mai beneficia de indemnizatie? Marisssa Marisssa Buna ziua! Am lucrat 5 ani intr-o companie pana la data de 14 aprilie 2017.Apoi mi-am dat demisia si am plecat din tara.M-am reintors in tara si am ramas ... (vezi toată discuția)