avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum anulez divortul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum anulez divortul

Urmează a doua citatie pentru divorț.. cum anulez procedura de divort deoarece ne am.impacat..sotul e plecat din tara..precizez ca nu s a ajuns la o hotărâre.. de divort
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:41, 13 Ianuarie 2019
Buna seara,
Cine l-a intentat?
Daca dumneavoastra va prezentati la instanta si spuneti ca renuntati la cauza. Sa aveti C.I.-ul la dumneavoastra.
Daca e intentat de sot trebuie sa dea o declaratie la un notar si sa o depuneti al dosar.
Buna seara...amandoi am depus..de comun acord...multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă l-ați depus amândoi faceți o tranzacție arătând că v-ați împăcat și nu doriți continuarea procedurilor!
Aceasta urmează a fi consfințită de instanță printr-o hotărâre de expedient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare la divorț NaeP NaeP Cererea de renunțare la acțiunea de divort unde se depune de cine si in cit timp .O poate depune si avocatul (vezi toată discuția)
Anulare cerere divort in instanta de catre reclamant candrescu candrescu Buna ziua! Sotul a depus cerere de divort in instanta impotriva mea dar intre timp s-a razgandit si vrea sa stie daca poate anula respectiva cerere si sa faca ... (vezi toată discuția)
Divortul Silvia Silvia Silvia Silvia Daca sau demarat procedurile de divort si am ajuns in instanta. Si pe urma ne inpacam ce trebuie sa fac in momentul de fata. Multumesc (vezi toată discuția)