avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Domiciliu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Domiciliu

Bună ziua as dori sa știu dacă locuiesc fără forme legale la o adresă alta decât cea din cartea de identitate pot fi amendat sau ce alte neplăceri as avea
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:38, 13 Ianuarie 2019
Daca stati mai mult de 15 zile la alta locuinta, ar trebui sa va puneti viza de flotant (resedinta), altfel sunteti pasibil de amenda. Aceasta nu e mare, e intre 40-80 de lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant gloria v. gloria v. Buna ziua, ce se intampla daca stau in acelasi oras cu cel trecut in CI, dar locuiesc la alta adresa decat cea din CI, fara a avea viza de flotant ? In ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Proprietarul poate lasa pe cineva sa stea in apartament pe termen lung fara contract? lrap lrap Buna ziua, Matusa unei prietene are un apartament in care nu sta nimeni (istorie foarte neplacuta cu niste chiriasi) si ar fi dispusa sa ma lase sa stau in ... (vezi toată discuția)