Am o intrebare, daca ma puteti lamuri.Am un vecin care a construit peste gardul care ne desparte acoperisul casei lui de peste4ani.Am fost la Politie,au spus ca nu au ce sa le faca ca este caz civil.Am de la Politie o hartie cum ca vecinii isi iau angajamentul ca in primavara lui 2014 rezolva situatia dar nu au facut nimic.Eu daca vreau sa inalt gardul nu pot din cauza acoperisului, plus ca apa de ploaie si zapada cad la mine in curte.Aceasta se incadreaza la o fapta penala?Ma refer la distrugere,tulburare de posesie,incalcarea proprietatii? (sau altele) Multumesc frumos!
Multumesc frumos, insa nu se incadreaza la penal?Distrugere gard,imposibilitatea de a ma folosi de teren(ma refer la faptul ca nu pot inalta gardul din cauza acoperisului).Acoperisul depaseste gardul la mine in curte,inca o data multumesc.
Gard deteriorat
bancatul
Daca vecinul nu are streasina pt ploaie si uluc pt apa de ploaie si nici parazapezi pt zapada ce pot sa fac? Politia a spus ca nu-i poate face nimic sa-l dau ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul
julia_chi
Detin o casa intr-o zona de munte ai am in spate si pe latura de nord acelasi vecin, iar in fata strada si doar pe jumatate din cealalta latura un alt vecin. ... (vezi toată discuția)