avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat neacordare prioritate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat neacordare prioritate

Am fost oprit de brigada rutieră pentru neacordare prioritate pe trecerea de pietoni. As dori sa iau legatura cu un avocat pentru a depune cererea de contestare a procesului verbal.
Buna ziua, indicat ar fi sa contactati un avocat din localitatea unde s-a intamplat incidentul, deoarece instanta competenta este cea de acolo.
Constactand un avocat din alta localitate costurile pentru dvs. vor fi mai mari, in sensul ca pe langa onorariu, va trebui sa suportati si costurile cu deplasarea avocatului in localitatea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa contest un pv delu04 delu04 am fost oprit in trafic dupa ce la 100 de metri in spate nu am acordat prioritate de trecere unor pietoni, mi s-a facut un pv in care mi s-a dat o amenda de ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate pieton. Monica H. Monica H. intrebarea mea este > Pentru neacordare prioritate pieton, pe trecerea de pietoni se pot aplica mai multe sanctiuni, prin acelasi proces verbal?? De ex. ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru neacordare prioritate lyteon lyteon In data de 10.06.2011 ma deplasam spre casa.Cand am virat dreapta pe o strada, am oprit la trecerea de pietoni pentru ca treceau un grup de oameni,dupa care ... (vezi toată discuția)