avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj apartament

Buna seara,as dori sa intreb cat ma costa deschiderea unui proces pentru partaj?Parintii mei au murit,iar eu mai am o sora,apartamentul nu vrea sa il vindem,vrea sa il tina pentru ea,iar parte nu vrea sa imi dea,iar eu imi vreau doar partea de la apartament si ea nu este o persoana cooperanta,il vrea doar pentru ea,deoarece crede ca i se cuvine ei totul.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:03, 14 Ianuarie 2019
Taxa de timbru este de 3% sau, dupa caz, de 5% din valoarea masei partajabile iar onorariul îl negociați direct cu avocatul.
Din pacate taxele de timbru și onorariul expertului sunt destul de mari fără a mai pune la socoteală onorariul avocatului care face toata munca în dosar.Discutati cu un av pt a incerca o aproximare a costurilor ce urmează sa fie plătite,găsiți si av cu onorarii rezonabile totul e sa va hotărâți.Succes.
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as dori să mă lămuriți cu costul unei succesiuni ... mireladolta mireladolta Buna ziua. As dori să mă lămuriți cu costul unei succesiuni al unei locuințe la curte in valoare aproximativa de 40.000 euro. Suntem 2 moștenitori. Ambii ... (vezi toată discuția)
Divort mary1982delia mary1982delia Asa as dori sa stiu cat costa un partaj,si cat costa taxa de timbru? . (vezi toată discuția)