avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de sugestii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de sugestii

As dori sa fac modificări în apartamentul ,doresc să sparg o cămară și să modific un perete de susținere daca se poate bineinteles. In bloc au mai modificat încă 2 vecini de pe coloane diferite. Ce anume ar trebui sa fac .Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:38, 14 Ianuarie 2019
Buna dimineata.
Treaba e mai complicata daca e vb. de un perete de sustinete.
Luati legatura cu o firma de constructii autorizata si discutati cu dumnealor ce vreti sa faceti.
Cei doi vecini, daca au facut modificarile fara autorizatie de constructie, sunt pasibili de amenda, poate chiar aducerea la starea initiala a apartamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare pereti interiori apartament bloc maria1956 maria1956 Locuim intr-un bloc cu 4 etaje,vecinii de la etajele1 si 2,3 au desfiintat peretele de la bucatarie pentru marirea acesteia iar o familie tot de la 3 au ... (vezi toată discuția)
Daramare perete care nu afecteaza structura de rezistenta dislexic dislexic Buna ziua, Am inteles ca a aparut o reglementare relativ noua conform careia orice modificare in apartament trebuie avizata/autorizata etc., sub sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate George Daniel Dudu George Daniel Dudu Recent am facut unele modificari in apartamentul nou achizitionat. Modificarile au vizat eliminarea a 2 parapeti - intre bucaratie/balcon si ... (vezi toată discuția)