avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inscrieri CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inscrieri CM

cum trebuie sa completez intr un carnet de munca al unui salariat care a fost concediat si s a dispus reintegrarea prin hotarare judecatoreasca?
mentionez ca in carnet sunt incrise deja drepturile de care a beneficiat la somaj.
in acest caz, nu se dubleaza?
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 15:37, 17 Noiembrie 2009
Se face incetarea la AJOFM, apoi se scrie numarul urmatoe, numele societatii, "reincadrat in munca cf deciziei / hotararii nr..........", data , functia, salariul, denumirea angajatorului si numarul deciziei instantei (unii inspectori ITM cer sa fie scris acelasi numar de cim si la mutatie sa fie trecut numarul deciziei instantei, altii cer numarul deciziei instantei), stampila si semnatura inspector.
Este o hotarare judecatoreasca prin care se corecteaza desfacerea CIM,inscrisurile se completeaza conform acesteia,avand loc incetarea indemnizatie somaj si reancadrarea.

Indemnizatia somaj primita in aperioada respectiva trebuie restituita.
am inteles. deci eu imi fac treaba mea (inregistrarile in CM conform hot.jud) iar cei de la somaj vor face rectificarile lor.

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire somaj dupa reintegrare sxamo39_p sxamo39_p In cazul anularii in instanta a deciziei de concediere, urmata de reintegrarea la fostul loc de munca, este obligatoriu ca angajatul sa restituie ajutorul de ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din ccc alycris alycris Am fost in concediu crestere copil.Copilul a implinit 2 ani pe 10 dec. 2009. Postul care l-am avut anterior nu mai este valabil-reprezentant vanzari, magazinul ... (vezi toată discuția)
Cine plateste??? danamatea danamatea daca o decizie de concediere este declarata nula,se restituie somajul la ajofm?si daca da,cine il restituie?fostul somer-acum reincadrat-sau angajatorul care a ... (vezi toată discuția)