avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces Cedo
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces Cedo

Buna ziua.. Aș vrea să dau statul Roman în judecata la cedo, deoarece în anul 2017 mama mea a decedat, iar eu eram încarcerat la penitenciarul Ploiești și cu toate ca îndeplineam condițiile prev de lege nu mi s-a permis sa merg la înmormântare! Nu dețin surse materiale pentru a înainta un proces! Caut un avocat cu care sa împart câștigul!
Cel mai recent răspuns: Nose88 , utilizator 05:14, 16 Ianuarie 2019
Dacă găsiți acel avocat sa ii spuneti ca ar trebui să analizeze mai intai refuzul statului român prin autoritatea judiciară.

Sau, sa ceara mai intai daune în România după ce vede actele.
Probabil prima variantă ar fi utila.

Depinde pe ce se va sesiza CEDO.

Pe ce vreti sa sesizati CEDO?
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Incalcarea dreptului de a participa la inmoantarea mamei mele....Tratamente degradante etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare daune morale și materiale pentru condițiile inumane de detentie marius_popescu24 marius_popescu24 Buna ziua. Numele meu este Marius. În perioada 13.04.2011-10.02.2012 am fost in stare de arest preventiv, 50 de zile pe Arestul IPJ Prahova ( Arest Campina ) ... (vezi toată discuția)
AcÞiune cedo daune morale si materiale miki70_is miki70_is Am avut un proces civil pe care l-am câştigat atât pe fond cât şi în recurs,întrebarea este pot să intentez acţiune directă la CEDO pentru daune ... (vezi toată discuția)
Cazul badila contra româniei. discutii asupra neepuizarii anumitor cai de atac. andreigrigoriu andreigrigoriu Pe data de 4 Octombrie 2011 Curtea Europeana a Drepturilor Omului s-a pronuntat in cauza Badila v. Romania, constatând existența relelor-tratamente in ... (vezi toată discuția)