avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reinceperea activitatii la locul de munca dupa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reinceperea activitatii la locul de munca dupa concediu de maternitate

Buna ziua,
Sunt in concediu de crestere copil si va trebui sa reincep activitatea la inceputul lunii Mai, inainte de implinirea a doi ani a copilului. Sunt insarcinata cu al doilea copil, iar data nasterii este la sfarsitul lunii august.
Imi puteti spune, va rog, daca va trebui sa lucrez din luna mai pana voi reintra in concediu de maternitate, sau daca exista si alte optiuni? Si cum se va recalcula indemnizatia?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Dumitrescu.Iustina , utilizator 20:30, 14 Ianuarie 2019
Va trebui sa lucrati din luna mai pana veti reintra in concediu de maternitate ...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal alina102 alina102 buna ziua ,am si eu o intrebare la dvs sunt insarcinata in 5 luni jumate si sunt angajata incepand cu data de 09 septembrie 2013 iar data aproximativa cand voi ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru ccc elam elam Buna ziua ! Copilul s-a nascut pe data de 26.08.2015, iar tatal, salariat, ( mama nu a lucrat ), doreste suspendarea CIM incepand cu 01.09.2015 pentru ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)