Cititi legea si o sa ramane-ti surprinsa dar chiar este real ce am scris atat cat pot demonstra ca dumneavoastra le hraniti se considera ca animalele sunt ale dumneavoastra
Raluca Dudescu a scris:
Buna ziua,
Este esential sa dati in judecata pisica in acest caz, ea a provocat daune. Eu va propun sa faceti la fel si cu fiecare vrabiuta care va lasa cate un noroc pe masina.
alin_utilizator a scris:
Daca eu va filmez cand hraniti animalele de la scara mea respectiv pisici si filmez aceleasi pisici pe masina mea + zgarieturile de la ghearele lor si va dau in judecata si va cer despagubiri vopsitul masinii + taxe inchiriere masina cat sta masina mea pentru vopsire va convine ?
Doamna Mrina va zic eu ce e deranjant la animalele acelea(alintate pisicute). Acele pisicute sunt purtatoare de purici. Purici, care in cazul fetite mele, prin muscatura lasa o alergie foarte urata. Unflaturi si puroi. Vreti sa hraniti pisici si sa aveti grija de ele, luatile si traiti cu ele in casa.
Nu am nimic cu iubitorii de animale dar luatii acasa . Si asumati-va anumite lucruri . Eu am 2 caini si platesc la cheltuieli la AS. Proprietari ca pentru inca 2 persoane . Suntem 3 persoane si 2 caini si suntem trecute 5 persoane . Pierderile la apa se impart la persoana cu toate ca nu folosesc cainii apa foarte multa nu arunca gunoi nu folosesc iluminatul scarii . In concluzie daca va plac pisicile aveti posibilitatea de a le lua acasa si hrani cat doriti si va puteti asuma dreptul de a fi stapana lor in totalitate nu doar partial .
Doamna Mrina va zic eu ce e deranjant la animalele acelea(alintate pisicute). Acele pisicute sunt purtatoare de purici. Purici, care in cazul fetite mele, prin muscatura lasa o alergie foarte urata. Unflaturi si puroi. Vreti sa hraniti pisici si sa aveti grija de ele, luatile si traiti cu ele in casa.