avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am fost gonită de un individ care locuiește în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am fost gonită de un individ care locuiește în altă scară când m-am oprit să hrănesc niște pisici din fața scării lui. E normal, nu suntem cumva pe spațiul public?

Este legitimă sau nu atitudinea locatarilor de la alte scări de bloc să nu le permită persoanelor străine staționarea în fața blocului? M-am lovit mai devreme de această problemă când mă oprisem să hrănesc niște pisici de la altă scară și un individ m-a gonit pur și simplu și mi-a strigat să nu mă mai prindă pe acolo. Nu suntem cumva pe spațiul public?
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 02:21, 22 Ianuarie 2019
In general aici se discuta citandu-se referentialul juridic, punctual, atunci se considera a fi argument juridic. "Legea" nu e suficient.

alin_utilizator a scris:

Cititi legea si o sa ramane-ti surprinsa dar chiar este real ce am scris atat cat pot demonstra ca dumneavoastra le hraniti se considera ca animalele sunt ale dumneavoastra

Raluca Dudescu a scris:

Buna ziua,
Este esential sa dati in judecata pisica in acest caz, ea a provocat daune. Eu va propun sa faceti la fel si cu fiecare vrabiuta care va lasa cate un noroc pe masina.

alin_utilizator a scris:

Daca eu va filmez cand hraniti animalele de la scara mea respectiv pisici si filmez aceleasi pisici pe masina mea + zgarieturile de la ghearele lor si va dau in judecata si va cer despagubiri vopsitul masinii + taxe inchiriere masina cat sta masina mea pentru vopsire va convine ?

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteți răspunzătoare ce face fetița dvs și pe unde se joacă. Faptul că eu hrănesc niște pisici n-are nicio legătură cu alergia fetiței dvs. Nu le mai amestecați și nu mai aruncați mâța pe alții. În casă nu pot să iau decât 2 exemplare, am mai spus asta, dar cine să înțeleagă?

popacristian a scris:

Doamna Mrina va zic eu ce e deranjant la animalele acelea(alintate pisicute). Acele pisicute sunt purtatoare de purici. Purici, care in cazul fetite mele, prin muscatura lasa o alergie foarte urata. Unflaturi si puroi. Vreti sa hraniti pisici si sa aveti grija de ele, luatile si traiti cu ele in casa.

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc pentru aceasta discutie antrenanta, mobilizatoare si reconfortanta.
O noapte lina va doresc!
E aiurea ce spuneti....înseamnă că nu pot face o faptă bună?daca de exemplu ajut o persoana a străzii asta înseamnă că trebuie să o iau si acasa?nu.V ati gandit ca poate eu de exemplu ajut animale de pe strada dar am casa 5 pisici si 2 caini?ajutam din omenie.Asa motive tot găsim sa nu facem un bine.Si stati liniștită ca acele pisici fac mult mai puțină murdărie decât oamenii.Planeta asta este pe moarte si nu din cauza pisicilor . Noi oamenii distrugem zi de zi planeta cu deșeuri,gunoaie,folosirea abuzivă a resurselor

alin_utilizator a scris:

Nu am nimic cu iubitorii de animale dar luatii acasa . Si asumati-va anumite lucruri . Eu am 2 caini si platesc la cheltuieli la AS. Proprietari ca pentru inca 2 persoane . Suntem 3 persoane si 2 caini si suntem trecute 5 persoane . Pierderile la apa se impart la persoana cu toate ca nu folosesc cainii apa foarte multa nu arunca gunoi nu folosesc iluminatul scarii . In concluzie daca va plac pisicile aveti posibilitatea de a le lua acasa si hrani cat doriti si va puteti asuma dreptul de a fi stapana lor in totalitate nu doar partial .

Păi si e vina pisicii ca copilul pune mana pe ea?ca astfel nu are cum sa i a purici Dacă aveți grijă de copilul Dvs.n ar mai lua nici un purice.Copilul poate lua purici,păduchi,viruși de oriunde:grădinița,mijloace de transport etc...haideți să.nu mai inventăm aberatii.Si de unde stiti ca aceste pisici în cauză au purici?le ati controlat Dvs.medic veterinar fiind?pentru ca nu toate animalele maidaneze au.

popacristian a scris:

Doamna Mrina va zic eu ce e deranjant la animalele acelea(alintate pisicute). Acele pisicute sunt purtatoare de purici. Purici, care in cazul fetite mele, prin muscatura lasa o alergie foarte urata. Unflaturi si puroi. Vreti sa hraniti pisici si sa aveti grija de ele, luatile si traiti cu ele in casa.

Alte discuții în legătură

Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Caine comunitar in fata blocului cerulsenin cerulsenin Buna ziua, Daca se poate, va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Ce poate face un chirias in cazul in care nu este acord cu catelul din fata blocului, ... (vezi toată discuția)
Hranirea cainilor comunitari este interzisa? cris2d2 cris2d2 Imi poate spune cineva daca este interzisa si se pedepseste in vreun fel hranirea si ingrijirea cainilor comunitari, in municipiul Sibiu? De asemenea, este ... (vezi toată discuția)