avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Societate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Societate

Am o societate comercială cu care nu am reusit sa lucrez.am trecut, încă de la deschidere ,ca am un angajat dar nu am plătit nimic.acum ,vreau sa o închid sau eventual sa o trec inactivă (poate mai tarziu o voi folosi).intrebarea este daca pot face acest lucru si daca trebuie sa plătesc ceva la stat.o am de 3 ani deschida.
Cel mai recent răspuns: ana_maria78 , utilizator 15:15, 16 Ianuarie 2019
pai ori vreti sa o inchideti ori sa o treceti inactiva? sunt doua chestiuni total diferite, sa va explic:
1. daca vreti sa o inchideti sunt doua modalitati a) sa achitati integral si sa o inchideti prin hotarare aga la registrul comertului de catre apartineti; b) sa incepeti procedura insolventei dar trebuie sa aveti (firma) datorii de min. 40.000 lei
si dupa oricare din aceste doua modalitati de inchidere firma se radiaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de insolvență colina colina O firma de comerț, care nu mai are activitate din 2014, pe motiv că ea nu a reușit să obțină profit și a fost în pierdere continua și care a rămas cu ... (vezi toată discuția)
Închidere firmă Moise Ana Moise Ana Dacă am datorii la fisc de25000 lei cum pot închide Firma? Nu mai are activitate. (vezi toată discuția)
Inchidere firma rome rome Buna ziua, am o firma la care sunt administrator unic si pe care doresc sa o inchid. Dar exista o mica problema; pe adresa firmei exista o amenda data de ITM ... (vezi toată discuția)