avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Curatela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Curatela

Buna seara! Numirea unui curator se face de catre instanta sau de catre autoritatea tutelara a minorului? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana Nichita , utilizator 09:27, 16 Ianuarie 2019
Buna seara.
De catre autoritatea tutelara.
Păi autoritatea tutelara mi-a spus ca ei nu fac asa ceva. Ca si respectivul are o curatela pentru un minor, pe care a castigat-o in instanta. Sincer nu mai inteleg absolut nimic. Ne plaseaza catre instanta, instanta catre autoritatea tutelara, autoritatea tutelara catre instanta. Ce pot sa fac in toata situatia asta? Ce sa inteleg?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, transfer proprietate bunic - nepot minor aleluia2015 aleluia2015 Buna ziua, in calitate de bunic pot trece casa pe numele nepoatei care are 5 ani.? Multumesc (vezi toată discuția)
Curatela Criulescu Criulescu As dori sa cunosc ce implica instituirea curatelei unui minor -ce acte juridice pot/nu pot incheia cei implicati (minor, tutore, curator) in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Cum pot trece casa pe numele copiilor mei minori gabryelaalex gabryelaalex buna seara . am doi copii unul de 7 ani si unul de 6 luni , pt cel de 7 ani am hotarare incredintare minor nefiind casatorita cu tatal lui dar am cerut ... (vezi toată discuția)