avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract de cesiune Scoala de soferi
Discuție deschisă în Executare silită

Contract de cesiune Scoala de soferi

Am un contract de cesiune pentru o scoala de soferi intocmit la notariat pe perioada 05.05.2009-05.09.2009. Am platit suma de 2000 lei dar nu am intrat faptic nicio data in posesia acesteia.
Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: ContSters112731 , utilizator 16:21, 17 Noiembrie 2009
fi putin mai detaliat te rog.
Am imcheiat un contract de cesiune avand ca obiect cedarea temporara pe perioada 05.05.2009 - 05.09.2009 Scoala de Soferi. Acest contract a fost intocmit la un notar.Scoala de soferi a fost cesionata si cu toate dotarile ( birouri, scaune, calculator etc) Cand a trebuit sa mergem la Registrul Comertului sa inregistram cesionarea nu s-a prezentat.Am mers la un executor si i s-a facut o notificare sa predea documentatia si nu a fost gasit, comunicarea fiind-ui afisata la usa locuintei.
Ce pot sa fac?
spune-mi te rog, ai un exemplar al contractului de cesiune ? si mai e o chestie, cine cui a cesionat scoala de soferi ? in ce data a fost incheiat contractul de cesiune ? ce rezultat urmaresti, sa stiu cum sa-ti raspund.
In urma cesiunii am platit suma de 2000 RON. Dreptul de proprietate nu mi-a fost transferat. Deoarece nu mi-am insusit societatea doresc sa-mi recuperez banii.
Am un exemplar original al contractului de csiune.
Poti formula o cerere de chemare in judecata pentru raspundere civila contractuala, urmarind repunerea patrimoniului persoanei prejudiciate in situatia anterioara, prin inlaturarea tuturor consecintelor daunatoare ale faptei ilicite, se pot solicita si daune....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa faliment rica_camelia rica_camelia am avut un srl pina in 2010 la data de 31 aprilie l-am vindut cu tot cu datorii de 35000 ron iar pe la sfirsitul anului am primit hirtie de la tribunal prin ... (vezi toată discuția)
Actionar srl bexacamelia bexacamelia sunt actionar intr-un srl cu un procent de 25% nsi doresc sa ies din afacere. Cum mi se calculeaza suma pe care ar trebui sa o primesc si care este modul de ... (vezi toată discuția)
Va propun o grila IANCU ALINA IANCU ALINA Dr de uzufruct este incesibil? Mai exact care ar fi raspunsul la grila aceasta : Uzufructul prezinta urmatoarele caractere jridice: a. drept real ... (vezi toată discuția)