avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... legalizare casnicie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

legalizare casnicie

buna. m-am casatorit in regatul unit si in certificatul de casatorie s-a gresit prenumele tatalui ( in loc de Gheorhe s-a scris George), dar legislatia engleza nu permite preschimbarea certificatului de casatorie, si acum nu vor sa-mi legalizeze casatoria in Romania. stie cineva vreo solutie
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
anamaria.vlm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:25, 16 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Teoretic trebuie sa va adresati unei instante din Marea britanie pentru a pronunta o sentinta care sa suplineasca acea eroare sau, incercati si in Romania in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere sentinta divort uk - va rog ajutor in solutionare ... Brx21 Brx21 Recunoastere sentinta divort UK - va rog ajutor in solutionare Buna ziua, Referitor la o sentinta de divort definitiva si irevocabila emisa in Marea ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie squelchy squelchy Buna ziua. Ma numesc Stef si am o dilema pe care incerc sa o rezolv. M-am casatorit in Romania in 2000 insa am divortat in 2007. Amandoi locuiam in Marea ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas-cetatean englez sanducatanas sanducatanas O femeie a trait impreuna timp de 12 ani cu un cetatean din Marea Britanie.Convetuirea a fost in Romania.Cetateanul englez era pensionar.A decedat in acest ... (vezi toată discuția)