avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bilete/abonamente pentru activități recreative?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bilete/abonamente pentru activități recreative?

Bună ziua.
Doresc să organizez cursuri recreative săptămânale. Participarea se poate face pe baza biletelor/abonamentelor? Dacă da, pot emite bilete-abonamente în calitate de PFA sau am nevoie de un ONG? De unde pot procura biletele? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:16, 16 Ianuarie 2019
In calitate de PFA folositi casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma de venit aliceeee aliceeee Intrebarea mea este daca un PFA cu norma pe venit, avand obiectul de activitate organizator de evenimente, poate emite persoanelor fizice chitanta la factura ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la scoala de dans (srl). robert333 robert333 Doresc sa infiintez o scoala de dans ( srl)..da stiu.. ca ong si etc.. dar eu din diverse motive legate de viitor doresc sa fie srl. deci : o scoala de ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la punct de lucru stelach stelach Buna ziua La un punct de lucru al unei societati, cu destinatia de spatiu de joaca pentru copii este obligatoriu sa existe casa de marcat sau se pot utiliza ... (vezi toată discuția)