avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselaciune Techem
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselaciune Techem

Buna ziua. Am primit factura din partea Techem la incalzirea pe luna noiembrie 2018 in valoare de 300lei in conditiile in care repartitoarele din apartament sunt pe consum 0 de 5 ani. In acesti 5 ani nu a locuit nimeni in imobil iar pe repartitoare nu s-a inregistrat nici un consum. Repartitoarele sunt pe 0. Ce sa fac sa reziliez contractul cu Techem si cum voi plati caldura la pausal(desi nu folosesc caci nu stau acolo)daca vecinii mei vor avea repartitoare? Va multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:18, 8 Mai 2019
Buna seara. Va multumesc mult pentru raspuns. Doresc sa iau legatura cu dvs in cursul saptamanii viitoare si sa stabilim, de comun acord, o intrevedre. O seara linistita va doresc.
Buna ziua,
ati rezolvat ceva cu Techem? Sunt in aceeasi situatie cu Dvs si nu reusesc sa rezolv situatia.
ati tinut cont de cota de incalzire aferenta conductelor ce trec prin locuinta dvs.? in citirile altor firme, aceasta e evidentiata separat. cum e la dvs?
Nu are legatura cu aceasta. Am inteles ca ceea ce ramane dupa impartirea pe apartamente se imparte intre contoarele necitite. Presupun ca aici ar fi un interes al administratorului impreuna cu cel care citeste contoarele sa nu treaca contorul corect la apartamentele unde, in general nu exista persoane acasa.
eu stiu ca unde nu se citeste se trece pausal. iar cand se citeste se recalculeaza. facturile trebuie totusi platite la timp
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cota de plata incalzire la bloc cu repartitoare Neamtul2020 Neamtul2020 Tocmai ce s-a afisat intretinerea si am observat cu stupoare ca pentru apartamentul nostru de 3 camere avem de plata aproximativ 570 de lei pentru luna ... (vezi toată discuția)
Repartitoare caldura.calcul caldura. RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Am cumparat un ap. cu 2 cam in 05.11.2015 si m-am mutat in el cu 01.12.2015. Cu toate ca lunile oct. si nov. 2015 nu a locuit nimeni in ap. si caloriferele ... (vezi toată discuția)
Repartitoare techem - plata pausal romankutza romankutza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru inceput si in caz ca am sanse de castig, sa ma reprezentati in instanta impotriva firmei Techem. Anul ... (vezi toată discuția)