avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Părăsire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Părăsire domiciliu

Buna ziua. O colegă de serviciu dorește să părăsească la sfârșitul lunii domiciliul soțului cu doi copii de 12, respectiv 10 ani împliniți. O sa fie schimbat și școala copiilor,are nevoie de acordul soțului? La începutul lunii februarie va intra în procedura de divorț. Acum va avea domiciliul la părinți săi. Poate bloca soțul prin orice metoda plecarea sa cu copii? Menționez ,că are dovezi clare ,că a inselat-o. Mulțumesc de răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:42, 17 Ianuarie 2019
Soțul o poate împiedica să ia minorii.
Trebuie acordul sotului pt mutarea minorilor la alta scoala sau hotărâre judecătorească.
Ar fi bine sa discute cu avocatul în detaliu deoarece sunt aspecte confidențiale de discutat.
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibile probleme la aeroport - amenintare cu revocarea acordului 25Maria23 25Maria23 Buna ziua, Tatal si-a dat acordul pentru ca minorul sa paraseasca tara insotit de mama lui. Se poate duce la aeroport sa impiedice plecarea spunand ca acum ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna Lauralina Lauralina Sunt divortata si am doi copii.in urma divortului avem custodie comuna cu domiciliul copiilor stabilit la mine. Vrem sa ne mutam din oras dar tatal nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori cristinasinziana cristinasinziana care sunt actele necesare intocmirii dosarului de divort cu minori?in urma casatoriei au rezultat doi copii.casa in care noi locuim apartine mamei mele,si as ... (vezi toată discuția)