avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adresa la care locuiesc diferita de cea din CI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adresa la care locuiesc diferita de cea din CI

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie.
Parintii mei locuiesc la tara, unde sunt proprietari, dar eu i-am luat in spatiu la adresa mea din Bucuresti si deci in CI este mentioinata adresa de domiciliu ca fiind cea din Bucuresti.
In urma cu o luna de zile le-a ars casa in totalitate si au ramas pe drumuri.Eu am facut o solicitare primariei din comuna in care locuiesc parintii mei, pentru acordarea unui ajutor de urgenta si am mentionat faptul ca adresa de resedinta este cea de la tara (unde le-a ars casa) si cea din CI este de domiciliu.
Domnii de la primarie mie-au transmis faptul ca nu inteleg ce am vrut sa spun, adresa este cea din CI(adica cea din Bucuresti).

Va rog sa-mi transmiteti daca exista o lege pe care sa le-a mentionez in acest sens.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena_ony , utilizator 12:12, 13 Martie 2019
Aveau viza de resedinta (flotant) pe cartile de identitate prin care sa dovedeasca resedinta?

Puteti dovedi detinerea imobilului cu actul de proprietate.
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
cyan, moderator
Buna ziua,

da mama mea este proprietara acelei case, dar actele nu la mai am deoarece au ars in urma incendiului. Primaria detine acele documente si poate verifica acest lucru. De altfel domnul primar stie ca ei acolo locuiesc, doar ca in cererea pentru ajutorul de urgenta eu am mentionat faptul ca adresa la care parintii mei locuiesc, este cea de la tara si cea din CI este de domiciliu.
Va rog sa-mi spuneti daca am gresit cu ceva prin faptul ca am mentionat acest lucru.
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
elena_ony, utilizator
Nu ati gresit ca ati indicat adresa de domiciliu din actul de identitate.
Important este sa mentionati temeiul legal al solicitarii ajutorului financiar. daca exista vreo hotarare de consiliu local in acest sens.
DA,locuinta care a ars este a mamei mele si are titlu de mostenitor, iar la adresa din Ci sunt luati in spatiu de catre soacra mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau domiciliu hamaadali hamaadali Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il ... (vezi toată discuția)