va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie.
Parintii mei locuiesc la tara, unde sunt proprietari, dar eu i-am luat in spatiu la adresa mea din Bucuresti si deci in CI este mentioinata adresa de domiciliu ca fiind cea din Bucuresti.
In urma cu o luna de zile le-a ars casa in totalitate si au ramas pe drumuri.Eu am facut o solicitare primariei din comuna in care locuiesc parintii mei, pentru acordarea unui ajutor de urgenta si am mentionat faptul ca adresa de resedinta este cea de la tara (unde le-a ars casa) si cea din CI este de domiciliu.
Domnii de la primarie mie-au transmis faptul ca nu inteleg ce am vrut sa spun, adresa este cea din CI(adica cea din Bucuresti).
Va rog sa-mi transmiteti daca exista o lege pe care sa le-a mentionez in acest sens.
da mama mea este proprietara acelei case, dar actele nu la mai am deoarece au ars in urma incendiului. Primaria detine acele documente si poate verifica acest lucru. De altfel domnul primar stie ca ei acolo locuiesc, doar ca in cererea pentru ajutorul de urgenta eu am mentionat faptul ca adresa la care parintii mei locuiesc, este cea de la tara si cea din CI este de domiciliu.
Va rog sa-mi spuneti daca am gresit cu ceva prin faptul ca am mentionat acest lucru.
Nu ati gresit ca ati indicat adresa de domiciliu din actul de identitate.
Important este sa mentionati temeiul legal al solicitarii ajutorului financiar. daca exista vreo hotarare de consiliu local in acest sens.