avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca afara..
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca afara..

Pot lucra strainatate pentru o firma romana? Ce condiții trebuie sa îndeplinească firma romana? Dacă firma are contract de colaborare cu o firma străină pot muncii către cea din urma?
Cel mai recent răspuns: Gdcatalin27 , utilizator 12:50, 21 Ianuarie 2019
Prin detașare se poate lucra in sjtuatia mentionata de dvs.
Deci pot fi angajat șofer, la o firma de transport marfa dar care nu deține camioane pentru a lucra în străinătate. În cazul de fata ce durata trebuie sa aibă contractul meu de munca și pe ce perioada pot fi detașat?
Detasarea poate fi dispusa pe o perioada de cel mult un an.

În mod exceptional, perioada detasarii poate fi prelungita pentru motive obiective ce impun prezenta salariatului la angajatorul la care s-a dispus detasarea, cu acordul ambelor parti, din 6 în 6 luni.
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare sau detasare jonny_6 jonny_6 Am o dilema in legatura cu deplasarea soferilor angajati la o firma de transport in Romania , in spatiul Uniunii Europene pe perioade de aproximativ 90 zile ... (vezi toată discuția)
Detasare in belgia danapvl danapvl Buna ziua. Imi puteti spune daca pot detasa o persoana in Belgia, daca firma este nou infiintata, iar la momentul actual suntem numai 2 persoane salariate ... (vezi toată discuția)
Detasare/delegare personal nikky74 nikky74 Cine ma poate ajuta cu urmatoarea speta : Firma din Romania ARE UN CONTRACT DE FURNIZARE SERVICII cu o firma din Dubai (UAE) care are nevoie de personal (4-5) ... (vezi toată discuția)