avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Va rog lamuriti-ma si spuneti-mi ca este adevarat ca ..conform legii UE părintele care plătește pensie alimentară poate înceta plata pensiei dacă celălalt părinte s-a recăsătorit si este ajutat de noul partener.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:14, 17 Ianuarie 2019
Obligația de întreținere a copiilor este și rămâne a părinților legali. Dacă părintele la care este copilul se recăsătorește, copilul va fi întreținut tot de părinții legali. Soțul nu are nici o obligație față de copii celuilalt soț.

Nu este adevărată informația dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere minor după căsătoria părintelui rezident AmySor AmySor Buna ziua....de curand m-am recasatorit avand in grija fetita din prima casatorie intrebarea mea este daca se mai primeste sau nu pensia alimentara daca te ... (vezi toată discuția)
Pensie dupa recasatorirea parintelui care are custodia cataT cataT Daca parintele care are custodia se recasatoreste, parintele care plateste pensia alimentara mai are obligatia sa plateasca? (vezi toată discuția)
Mai trebuie platita pensia alimentara? lucianlucian lucianlucian Daca dupa divort sotia obtine custodia copilului, eu va trebui sa platesc pensie alimentara. Daca ea se recasatoreste, ea va mai primi pensia alimentara ... (vezi toată discuția)