avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Recuperare teren
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Recuperare teren

un unchi al bunicului meu ar detine niste teren in judetul Timis ~ 200Ha dar nu se mai stie nimic de acel teren deoarece unchiul a murit. Se mai poate recupera suprafata de teren integral sau partial si care ar fi procedura de recuperare? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:39, 18 Ianuarie 2019
Să formuleze moștenitorii o acțiune în revendicare.
Să formuleze moștenitorii o acțiune în revendicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune de revendicare imobiliare sau altfel de actiune? Imparatul Imparatul Detin in proprietate o suprafata de teren, cumparata prin metode forte incalcite si problematice de la sotia (mama mea vitrega) a tatalui meu. A facut un ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate padure mica39 mica39 Bunicul meu a decedat acum cativa ani , dar succesiunea inca nu s-a facut. Fratele tatalui meu a fost la primarie si si-a scos titlu de proprietate pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de mostenire mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Problema mea e putin mai complicata dar sper ca o sa ma intelegeti. Ambii bunici din partea mamei au decedat cu multi ani in urma, mai intai ... (vezi toată discuția)