avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau un sfat ,va rog!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau un sfat ,va rog!

astazi ,am fost informati de la serviciu ca toti suntem in preaviz de la data de 2 noiembrie, fara ca noi sa fi semnat ceva...ni sau dat salariile, si patroana ne-a chemat maine sa semnam ...preavizele?! nu stiu daca este bine sa semnez asa ceva..., a zis ca ne face dosarele pt. a putea intra toti in somaj, nemaiavand comenzi...In acelasi timp ne-a spus ca saptamana viitoare vom lucra la o mica ,comanda ,cateva zile4-5 zile... (specific, ca este vorba de o fabrica de confectii) Am o oarecare teama, nu cunosc legile de aceea va intreb pe d-voastra care sunteti in masura sa-mi dati un sfat. plus de -asta nu s-au facut lichidarile ...avem de luat concediu pe anul trecut, nu am luat nici banii nici zilele, si nici pe anul acesta...motivul ...nu au bani desigur.ce nu inteleg eu , cum este posibil sa ne dea preaviz fara stirea noastra...practic noi am aflat acum cand deja ...este terminat...si daca este asa cum ne cheama la serviciu saptamana viitoare..??! eu nu inteleg nimic din asta...:">am intrebat de concedii si a zis ca atunci cand vor avea bani, ne vor da.!!pai cum este posibil sa-mi faci lichidarea fara sa-mi dai banii pe concediu?! :sorry:va rog va rog din suflet daca ma puteti indruma pe un drum ...spuneti mi ce trebuie sa fac...!! va multumesc din suflet , si vroiam sa mai intreb daca sunt obligati sa dea salarii compensatorii.acel salariul pe o luna!
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
dorali, utilizator
Cel mai recent răspuns: dorali , utilizator 20:23, 17 Noiembrie 2009
Va multumesc din suflet pt. sfaturi, mi-au dat mai multa incredere ,este ff important sa-ti dea cineva incredere ca poti face ceva ! Sincere multumiri.Cu respect Dorali .=D>
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
dorali, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfintarea locului de munca adle adle Buna ziua, In cazul in care mi se reduce locul de munca(reducere de personal)cu preaviz de 15 zile. Trebuie sa fiu prezenta 8 ore/ zi la munca? Va ... (vezi toată discuția)
Anuntarea preavizului verbal Marya STANCU Marya STANCU buna seara am si eu o problema referitor la disponibilizari si preaviz. lucrez la o firma de materiale de constructii si pe data de 22.11 2008 ni sa adus la ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu in cazul desfacerii contractului de munca ramona1986 ramona1986 buna! in cazul desfacerii disciplinare a contractului individual de munca, salariul compensatoriu si respectarea termenului de preaviz de catre angajator sunt ... (vezi toată discuția)