avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spațiul închis scara blocului la parter
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spațiul închis scara blocului la parter

Locuiesc la parter și am închis spațiul de sub scara ce face accesul la etajele superioare de aproximativ 15 ani. Spațiul închis este perete in perete cu apartamentul meu. Vecinii nu au nimic împotriva cu excepția unui vecin de la etajul 3. Cum pot sa procedez sa devin in legalitate cu spațiul respectiv ? Ce demersuri se fac? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alilin , utilizator 06:02, 20 Ianuarie 2019
Spatiul in discutie este parte comuna
Vecinul are dreptate in pretentie
Pentru corecta si completa dv informare referitor la schimbarea destinatiei partii comune condominiu este necesar sa parcurgeti disp l nr 196/2018
Pentru ca un proprietar sa utilizeze exclusiv partea comuna din condominiu este obligatoriu necesar acordul individual al tuturor proprietarilor ,acordul asociatiei de proprietari si incheierea de contract de inchiriere sau de folosinta
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie perete delimitator in holul scarii snowflake59 snowflake59 Buna ziua, Locuiesc la parter intr-un bloc cu 4 etaje. Suntem 4 apartamente per nivel. Unul dintre vecinii de la parter vrea sa faca un separeu intre restul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu o întrebare. am închis în scara blocului ... emilyB emilyB Bună ziua! Am și eu o întrebare. Am închis în scara blocului la parter spațiul de sub scară cu BCA pentru depozitare jucării ale copiiilor. Blocul are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o informație! este legal ... Stefan Fantes Stefan Fantes Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informație! Este legal ca un spațiu comercial de la parterul unui bloc, care are o firma luminoasa prinsa pe fatada ... (vezi toată discuția)