avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare ,cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare ,cumparare

Buna seara Am si eu o nelamurire .
Bunicul meu si tatal meu au in apartament cu 2 camere locuiesc impreuna ,bunicu sa inbolnavit ,tatal meu nu mai lucreza de 5 anii si sta pe pensia bunicului Din cauza asta au ajus la intretinere cu 14000lei datorie .
Eu am vb cu iei asa ca sa nu piarda apartamentul sa mi-l dea mie prin Contract de vanzare cumparare si platesc eu tot Dar intrebarea mea este ,pot face actele si dupa platesc treptat datoria la intretinere ,Sau sunt obligat sa platesc toata intretinerea si dupa actele, Mentionez ca impozitul este platit la zii la apartament Astept un raspuns O seara placuta va urez
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:23, 19 Ianuarie 2019
Trebuie să aveți toate debitele achitate la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am si eu o nelămurire si poate ma ajutati tatăl ... razvy1986 razvy1986 Buna seara! Am si eu o nelămurire si poate ma ajutati Tatăl meu locuieste singur intr-un apartament de 2 camere Acel apartament are datori mari la ... (vezi toată discuția)
Succesiune Omi Bertean Omi Bertean Bună ziua,tatăl meu a decedat acum 3 ani,eu sunt unica fica si era divorțat ,a mai avut un frate care a decedat cavaler, bunica trăiește din partea lui ... (vezi toată discuția)
Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)