avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi părintești pt copil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi părintești pt copil

Bună seara vreau sa va întreb dacă am vreo șansă să câștig tutela pentru copil din cauză că mama lui a fugit de acasă și nu sa mai interesat de el de aproape 3 ani.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 05:26, 20 Ianuarie 2019
În astfel.de cazuri tatăl are sanse sa obtina castig de cauza.
Dar sfatul meu este sa nu încercați fără avocat sa va judecati ca sa nu riscati sa va irosit șansa.
Dacă l-ați crescut dvs. în ultimii 3 ani, aveți șanse foarte mari.
Dacă o să ne povestiți că nici dvs. nu erați prin preajmă, ci a fost crescut de bunic/bunica etc. (sunt infiorător de multe astfel de situații) atunci ... șansele devin discutabile.
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2019
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face pușcărie pentru abandon de copii și părăsire de domiciliu ? Cătălin19700... Cătălin19700... Buna ziua. Am o mare problema. Soția mea a fugit de acasă și m-a lăsat cu 3 copii. Unul de 14 ani unul de 9 și unul de 3 ani jumătate. M-a mințit timp ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat Bogdab Bogdab Cit ma costa procesul pt a obtine custodia exclusiva a copiilor (vezi toată discuția)
Copilul nu mai vrea să stea cu tatăl biologic și a plecat la mama mea, iar el face mult scandal din acest motiv. ce șanse sunt să rămână la bunici? Meryy Meryy În primul rând buna seara tuturor,vin și eu cu o problema un pic mai delicată.cu multi ani in urma eram cu fostul soț și într-o perioadă proastă am ... (vezi toată discuția)