avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... DREPTUL LA SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

DREPTUL LA SOMAJ

Buna ziua,
Am si eu o intrebare stiu ca pentru actele necesare la somaj trebuiesc copii xerox si actele in original,daca eu am diploma de bacalaureat in original la facultatea pe care am absolvit-o anul acesta pot beneficia de somaj?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marioara Maftei , utilizator 16:36, 17 Noiembrie 2009
Absolventii trebuiesc sa se inscrie la somaj in cautarea unui loc de munca dupa terminarea scolii . Daca dupa 60 de zile nu au gasit loc de munca, fac cerere si-si depun dosarul pentru indemnizatia de somaj in cuantum fix de 300 lei/luna.
Cat despre diploma...este suficienta adeverinta pana la eliberarea diplomei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent ! acte somaj! matican matican Am absolvat facultate si o sa imi fac actele pentru somaj! Ce acte imi trebuie? Cat este somajul pentru absolvenitii cu studii superioare si cate luni se ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in carnetul de munca a diplomei de licenta ContSters146176 ContSters146176 FIIND IN SOMAJ SI AM TERMINAT FACULTATEA LA CINE MA ADRESEZ SA POT INSCRIE ABSOLVIREA FACULTATI CU LICENTA? IMI POATE AFECTA INDEMNIZATIA DE SOMAJ ? VA ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolventi de liceu paula elena margalina paula elena margalina buna ziua. am terminat liceul anul acesta si din anumite conditii nu doresc sa merg la facultate decat anul viitor.anul acesta vreau sa-mi depun dosarul ... (vezi toată discuția)