avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... respingere obligare debitor la plata debitului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

respingere obligare debitor la plata debitului

Am un dosar la care mi s-a dat respingere ca nefiind intemeiata cererea deoarece societatea debitoare nu are contract cu societatea creditoere de vanzare-cumarere ( grresie),sau alt inscris care sa aiba ca obiect furnizarea produselor. Factura are semnatura de primire dar fara stampila.
O persoana fizica doreste sa cumpere gresie si o schizitioneaza pe societate si nu isi onoreaza factura.
Cum pot sa recuperez acest debit?
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 17:09, 17 Noiembrie 2009
Incercati cu o cerere de judecata in procedura dreptului comun, proces in cadrul caruia puteti sa va folositi de orice proba pe care o considerati utila ( martori, documente, interogatoriul paratului etc. )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs civil posibilitatea verificãrii de scripte de cãtre însãși instanța de recurs EU_2007 EU_2007 Bună ziua . Vă supun atenției următoarea speță : se solicită instanței de fond, prin acțiunea civilă introductivă, restituirea unui ... (vezi toată discuția)
Intampinare validare poprire liviu2005 liviu2005 buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : sunt administrator la o societate comerciala si am primit urmatoarea citatie din partea judecatoriei; ... (vezi toată discuția)
Convocare la conciliere ana24 ana24 o simpla notificare prin care solicit celeilalte parti solutionarea pe cale amiabila, la care am anexat si actele pe care imi intemeiez pretentia poate fi ... (vezi toată discuția)